5USDOFF er reklamekoden

Vores garanti

Trusted

Tillid til over 200.000 kunder og fortsat med at tælle. Dressyin er en af verdens førende leverandører af bryllup og formelle kjoler, med et stort ry for at levere perfekte kjoler til enhver lejlighed. Vi laver smukke kjoler til kvinder og piger over hele verden dagligt, og antallet af tilfredse brude vokser kontinuerligt.

Brugerdefineret skræddersyet

Alle bryllup og formelle kjoler kan tilpasses. Hvert stykke tilpasses individuelt til de størrelser og mål, som kunderne giver os.

Bedste kvalitet

De bedste dressmakere og erfarne designere ansættes, der bruger de nyeste produktionsteknikker til at skræddersy din kjole. Kjoler og kjoler er lavet af materialer af høj kvalitet med udsøgt håndværk. Fuldt foret med håndsyede perler og udsmykninger.

Fantastisk levering

Forsendelse over hele verden med korte leveringstider og rimeligt forsendelsesgebyr Et langvarigt forhold med kendte luftfartsselskaber fra hele verden vil sikre, at din ordre er på en sikker og hurtig vej til døren.

Fremragende kundeservice

Uanset hvem og hvor du er, hvornår du vil afgive en ordre eller give os værdifuld rådgivning, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi værdsætter forholdet til dig, hvorfor vores kundeserviceteam er her for at hjælpe. 24/7 live chat-service er tilgængelig for at tage alle forespørgsler. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Company name: IMERLE LTD Address:Union House, 111 New Union Street, Coventry, England, CV1 2NT