5USDOFF er reklamekoden

Sådan vælger du

Hver dame ønsker at se perfekt ud på hendes bryllup eller andre formelle offentlige lejligheder. Tilpasningsvejledningen nedenfor indeholder nogle oplysninger, som kan være nyttige for dig, når du vælger en perfekt stil til din kropstype og tema.

1. A-line

Helt flatterende er A-line-silhuetten virkelig en piges bedste ven. Ved forsigtigt flaring fra skuldrene ned, skinner det kurver frem for at klamre sig til dem for at skabe en elegant silhuet.

Er denne stil til dig? Hvis du er petite A-Line tilføjer illusionen af ​​længden; hvis du er høj, kan den tilføje fylde, og hvis du har kurver, du hellere vil dække, gør A-linjen det også.

2. Balkjole

Den mest traditionelle af alle kjole silhuetter, ballet kjole tilføjer kurver ved at accentuere taljen og flyder graciøst ind i en fuld nederdel. Kjolen er fantastisk til at gemme fulde hofter og skabe en smuk timeglas figur.

Er denne stil til dig? Et perfekt valg til formel eller "eventyr & rdquo; inspirerede begivenheder, gør kjole kjole stil en fantastisk klassisk brudekjole. Se godt ud på de fleste kropstyper.

3. Kolonne / kappe

Figurkramme søjle kjoler kommer i en række stropløs og backless stilarter. Denne moderne stil er blevet populær blandt brude, der ønsker en smuk eller strand bryllup.

Er denne stil til dig? Et elegant valg for alle med brede skuldre eller slanke, atletiske bygger, det kan også forlenge en lille figur. Men hvis der er visse områder, som du hellere ikke vil fremhæve, er det klæbende design måske ikke den stil for dig.

4. Havfrue / Trompet

Også kendt som trompet eller "fit og flare" er mermaid kjoler monteret øverst og flair dramatisk rundt om knæet.

Er denne stil til dig? Havfrue silhuetter fremhæve brystet, taljen og hofterne giver en timeglas figur, så det er perfekt til at vise dine kurver.

5. Empire

Denne empire silhuet har en bodice med en høj talje lige under brystet. Udseendet kan enten være blødt eller flydende eller mere struktureret og klassisk, afhængigt af stoffet og den beskårne anvendelse.

Er denne stil til dig? Empire silhuet trækker opmærksomhed op, forbedrer taljen mens blødgør hofterne, hvilket gør det til et godt kig på de fleste kropstyper.

6. Mini

For den super sassy bruden slutter den stadig mere populære brude mini over knæene og er perfekt til at vise et par sexede stifter.

Er denne stil for dig? Det er bedst egnet til uformelle eller udendørs bryllupper og er specielt egnet til sommer strand bryllupper. Lige flatterende til højere bruder med lange ben eller kortere bruder, der ønsker at vises højere på deres særlige dag.

7. Knælang

Et andet godt udseende for en afslappet brud slutter denne kjole i lige under knæet.

Er denne stil for dig? Mange petite eller buede bruder vælger denne stil for både elegance og komfort. Best for cocktail bryllup receptioner eller bryllupper i varmere måneder.

8. Te-længde

Te-længde kjoler har en hule, der falder overalt mellem bunden af ​​knæet og bunden af ​​kalven, hvilket skaber en elegant, men afslappet stil. Populær i 1950'erne, er denne stil et godt valg for dem, der ønsker at tilføje et vintage-touch til deres bryllupsemblem.

Er denne stil for dig? Te-længde kjoler er ideelle til at vise dine ben og gøre opmærksom på et smukt par sko! Et populært valg som en & second; & rdquo; kjole til at skifte til for din reception.

9. Ankel-længde

Ankellængden kjole er hemmed lige ved anklerne og viser dermed dine fødder og sko. Kjolen kan være enten fuld eller passende.

Er denne stil for dig? Perfekt til brude, der ønsker at præsentere sig som smart, stilfuld og moderne. Fordi denne nederdel ikke rammer jorden, er den også meget eftertragtet til udendørs bryllupper eller til bruden, som bare ikke vil have gæster, der træder på dylanqueen!

10. Gulvlange

Lige lidt længere end ankellængde brudekjole, er denne stil skørt ikke beregnet til at trække på gulvet, men flyder bare tommer over det. Nogle gulvlange kjoler kommer med detaljer om kanten for at fremhæve stilen.

Er denne stil for dig? I stedet for at have dine sko og fødder, der er dækket af din kjole, kan du ofte synliggøre & rsquo; dit bryllupsemblem Hvorfor ikke tilføje en anden farve til dit bryllupsemble, for eksempel rødt, og brug et par sko i den farve? Gæsterne vil blive glædeligt overrasket, når de ser et slående par sko, der kigger ud, mens du går ned ad gangen!