5USDOFF er reklamekoden

Returpolitik

Returer og refusioner

Din tilfredshed er meget vigtig for os. Ved ankomsten af ​​din ordre foreslår vi, at du åbner og tjekker din pakke for at sikre dig, at produkterne er lavet i overensstemmelse med dine orderspecifikationer. Prøv dine kjoler så hurtigt som muligt uden at ændre kjoler, vaske kjoler og fjerne tags. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, du har modtaget, skal du læse vores returpolitik omhyggeligt, så vi kan hjælpe dig hurtigere og mere effektivt. Kontakt vores serviceteam, inden du returnerer de produkter, du har modtaget, de vil give dig nogle nyttige råd. Du kan sende din returanmodning på Kontakt os inden for 14 dage efter modtagelse af pakken. Vores serviceteam tilbyder dig yderligere forklaring om returprocessen.

Bemærk:

Vi bruger amerikansk standardstørrelse, i tilfælde af at vores størrelse måske afviger fra størrelsen i high street, anbefaler vi, at du måler dig selv og vælger den størrelse, der passer til dig. Du opfordres til at vælge skræddersyet størrelse.

Vi udsteder en fuld refusion for eventuelle defekte, beskadigede eller forkert afsendte genstande.

Læs følgende retur- og refusionspolitik omhyggeligt.

1. Defekte, beskadigede eller forkert afsendte genstande

Vi udsteder en fuld refusion for eventuelle defekte, beskadigede eller forkert afsendte genstande.

2. Tilpasning af problemer

Alle vores kjoler er håndlavede, derfor passer kjoler godt til dig, hvis du giver os dine nøjagtige mål. Størrelsen på hver kjole bliver inspiceret nøje to gange og taget fotos som arkiver. På den anden side har vores skræddersy lavet alle vores kjoler med ekstra stof i sømmene for at muliggøre mindre størrelse ændringer. Når du målte din kjole og fandt, at størrelsen ikke var korrekt, så send os fotos for at vise problemet, så hjælper vi dig med det samme.

3. Farvemismatch

Indstillingerne på din computerskærm kan ændre farven på de billeder, der vises på vores websted. Let farve afvigelse af din kjole betyder muligvis ikke, at kjolen er defekt eller forkert forsendt. Hvis du dog er sikker på, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte vores serviceteam, vi vil også tilbyde dig retur- og refusionsservice.

Bemærk: Vi accepterer ikke din retur- og refusionsanmodning, hvis farven på den kjole, du har modtaget, er korrekt i overensstemmelse med din ordre. Du kan vælge farveindstilling “som billede”, hvis du kan lide den farve, der vises på billedet.

Elementer, der ikke kan returneres eller udveksles

1. Ingen returneringer og ingen udvekslinger for personaliserede genstande.

2. Ingen returneringer og ingen udvekslinger for letfordærvelige ting, øreringe (inkl. Smykkesæt, der indeholder øreringe) og personlig pleje (herunder lingeri osv.) På grund af hygiejniske årsager.

UDSKIFT POLITIK

Vi tilbyder ikke en udvekslingstjeneste for nogen produkter på dette tidspunkt. Da alle varer er lavet efter ordre, har vi ikke færdige kjoler eller produkter, der kan sendes til gengæld for dine returnerede varer. Du bliver nødt til at returnere uønskede varer (hvis de er berettigede i henhold til returpolitikken) og derefter placere en ny ordre på erstatningsartiklerne. Alle nye ordrer er underlagt den aktuelle produktionsperiode.

Retur- og refusionsproces

1. Indsend en returanmodning på Kontakt os til kundeservice inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre. Medtag en forklaring og fotografier, der angiver årsagen til dit hjemkomst.

2. Når vores kundeservice har godkendt din anmodning, vil vi give dig en returneringsadresse samt en produkt-returneringsformular, der skal udfyldes og inkluderes i din returnering. Send varen (e) gennem dit lokale postkontor inden for 3-5 arbejdsdage fra modtagelse af returformularen.

3. Alle returprodukter (e) returneres gennem inspektioner. Vi behandler refusionen, når vi bekræfter, at produktet har de nævnte problemer. Når refusionen er behandlet af os, krediteres pengene tilbage til din originale bankkonto eller online betalingskonto.

4. Originalt forsendelsesgebyr og returforsendelsesgebyr refunderes ikke.

Bemærk: Vi vil inspicere de returnerede varer. Når vi bekræfter, at der ikke er noget problem på varerne, udsteder vi refusionen på én gang. Generelt tager det ca. 5-12 dage for midler krediteres din originale bankkonto, som du brugte til at betale ordren.

Brugsbetingelser

Bemærk, at alle vores kjoler er lavet efter ordre, hvilket betyder, at den kjole, du bestiller, er speciel til dig. Derfor kan kjoler ikke genåbnes eller videresælges. Af denne grund kan vi ikke acceptere "buy-many-keep-one" ordre. Når din ordre er bekræftet, vil vi tro, at du har brug for alle varerne i din ordre og følger nøje vores retur- og refusionspolitik.

Annullering af ordre

Vi forstår, at det er en meget vigtig virksomhed at bestille en kjole til din specielle lejlighed, og vores afbestillingspolitik blev formuleret med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores kjoler er lavet efter ordre. Når skræddersyningsprocessen er begyndt, kan materialerne ikke genbruges. Vær opmærksom på, at der stadig er tid til at skifte mening efter at have placeret din ordre. For yderligere oplysninger henvises til vores afbestillingsregler nedenfor.

Annulleringspolitik

- Bestillinger, der er annulleret inden for 24 timer efter betalingsbekræftelse, er berettigede til fuld refusion.

- Bestillinger, der er annulleret inden for 24 til 72 timer efter betalingsbekræftelse, er berettiget til en delvis refusion bestående af fulde forsendelsesomkostninger og 80% af produktkøbsprisen.

- Bestillinger, der er annulleret inden for 72 til 120 timer efter betalingsbekræftelse, er berettiget til en delvis refusion bestående af fulde forsendelsesomkostninger og 50% af produktkøbsprisen.

- Bestillinger, der er annulleret efter 120 timer efter betalingsbekræftelse, er kun berettiget til en delvis tilbagebetaling af de fulde forsendelsesomkostninger.

- Når din ordre er sendt, kan den ikke længere annulleres.

Hvis du vil annullere din ordre, skal du logge ind på Mine ordrer, vælge den ordre, du har brug for hjælp til, og anmode om annullering.

Returadressen: Kontakt vores kundeservicemail: [email protected]