5USDOFF er reklamekoden

Returpolitik

Returer og refusioner

Vi beklager at give dig ulemper. Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice for at starte returprocessen inden for 7 dage efter modtagelse af dine varer.

Læs vores returpolitik omhyggeligt, og sørg for, at alle kriterier er opfyldt, inden du sender nogen ting tilbage til os. Denne returpolitik gælder for alle varer på vores side undtagen dem, der er specielt markeret.

Du kan få refusion for defekte, beskadigede eller forkert afsendte genstande, størrelsesafvigelse og farvemismatch osv.

Vær venlig ikke at returnere genstande uden at have konsulteret vores kundeservice. De vil indlede returprocessen med dig.

Når du har modtaget dit return, vil varen blive gennemgået af vores kvalitetssikringsafdeling. Bemærk, at genstande, der viser tegn på slid, ændret, ændret størrelse eller beskadiget på nogen måde ikke kan accepteres til returnering.

Alle uautoriserede, forkert pakket eller ikke-forsikrede pakker returneres til afsenderen

Vi behandler ikke returneringer ubetinget. Vi forstår frustrationen, hvis den ikke fungerer. Vi vil gøre vores bedste for at behandle dit retur og refusion så hurtigt som muligt.

Returprocedure

Trin 1: Indsend en returanmodning til vores kundeservice ([email protected]) inden for 7 dage efter modtagelse af din ordre. Medtag en forklaring og fotografier, der angiver årsagen til dit hjemkomst. Bemærk, at returneringer ikke accepteres uden forudgående godkendelse fra vores kundeservice.

Trin 2: Når vores kundeservice har godkendt din anmodning, giver vi dig returadresse og "Produkt returformular". Send varen (e) gennem dit lokale postkontor inden for 3-5 arbejdsdage. Bemærk, at vi ikke betaler noget skat eller toldgebyr, hvis det sker.

Trin 3: Når du er modtaget på vores facilitet, behandles dit retur inden for 48 timer. Når dit afkast er bekræftet og inspiceret, skal du lade op til to faktureringscyklusser blive krediteret til din konto.

Annulleringspolitik

- Bestillinger, der er annulleret inden for 24 timer efter betalingsbekræftelse, er berettigede til fuld refusion.

- Bestillinger, der er annulleret inden for 24 til 72 timer efter betalingsbekræftelse, er berettigede til en delvis refusion bestående af fulde forsendelsesomkostninger og 80% af produktkøbsprisen.

- Bestillinger, der er annulleret inden for 72 til 120 timer efter betalingsbekræftelse, er berettiget til en delvis refusion bestående af fulde forsendelsesomkostninger og 50% af produktkøbsprisen.

- Bestillinger, der annulleres efter 120 timer efter betalingsbekræftelse, er kun berettiget til en delvis refusion af de fulde forsendelsesomkostninger.

- Når din ordre er sendt, kan den ikke længere annulleres.