5USDOFF er reklamekoden

Fortrolighedspolitik

Vi ved, at du er interesseret i, hvordan information om dig bruges og deles, og vi værdsætter din tillid til, at vi vil gøre det omhyggeligt og fornuftigt. For bedre at beskytte dit privatliv leverer vi nedenstående meddelelse, der beskriver vores privatlivspolitik og hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. Ved at besøge Dressyin.com accepterer du den praksis, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Information indsamling

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig, når du interagerer med os gennem vores service. F.eks. Kan vi bede dig om personlige oplysninger såsom e-mail, navn, kontaktoplysninger, kontoadgangskode, onlinemeddelelses-id og / eller kredit- eller betalingskortoplysninger. Du kan til enhver tid rette eller opdatere dine personlige oplysninger. Ved frivilligt at give os personlige oplysninger, repræsenterer du herved, at du er ejeren af sådanne personlige oplysninger eller på anden måde er autoriseret til at give dem til os. Du anerkender og accepterer, at du samtykker i vores indsamling, brug, opbevaring og / eller videregivelse af sådanne personlige oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Brug af oplysninger

Vi samler information fra dig på flere forskellige måder med det mål at give en effektiv, meningsfuld og tilpasset shoppingoplevelse. For eksempel kan vi bruge dine personlige oplysninger til:

1.Registrer og hent hurtigt de oplysninger, du har givet tidligere

2.Hjælper dig med hurtigt at finde information, produkter og tjenester

3.Opret indhold, der er relevant for dig

4.Informere dig om vores nyeste produkter og særlige tilbud

5.Kommuniker med dig om vores websted og dine ordrer

Datasikkerhed

Webstedet indeholder fysiske, elektroniske og administrative procedurer for at beskytte fortroligheden af ​​dine personlige oplysninger, herunder Secure Sockets Layer ("SSL") for alle økonomiske transaktioner gennem webstedet. Vi bruger SSL-kryptering til at beskytte dine personlige oplysninger online, og vi tager også adskillige trin for at beskytte dine personlige oplysninger på vores faciliteter. Adgang til dine personlige oplysninger er begrænset. Kun ansatte, der har brug for adgang til dine personlige oplysninger for at udføre et specifikt job, får adgang til dine personlige oplysninger. Endelig er vi afhængige af tredjepartsudbydere for den fysiske sikkerhed af nogle af vores computerhardware. Vi mener, at deres sikkerhedsprocedurer er tilstrækkelige. Når du for eksempel besøger webstedet, får du adgang til servere, der holdes i et sikkert fysisk miljø, bag et låst bur og en elektronisk firewall. Selvom vi bruger branchestandardforholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere fuld sikkerhed. 100% komplet sikkerhed findes ikke i øjeblikket overalt online eller offline.

Da vi indsamler de fleste oplysninger via vores websted, gælder denne fortrolighedspolitik kun til online indsamling af personlige oplysninger. Vi beskytter også alle personlige oplysninger, der indsamles fra dig offline, f.eks. Via telefonopkald. Hvis vi kontakter dig telefonisk vedrørende en ordre eller betaling, vil vi kun bede om de personlige oplysninger, der er nødvendige for at afgive din ordre eller løse dit problem. Når vi skal gemme oplysninger, der er relateret til en ordre, indtaster vi dem i vores database gennem SSL-kryptering (Se afsnittet Datasikkerhed ovenfor for mere information).

Denne politik forsøger ikke at dække alle mulige offline metoder til indsamling eller brug af personlige oplysninger, men vi vil behandle enhver offline indsamling, brug eller videregivelse af personlige oplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med vores online praksis.